SOEPEN

UIENSOEP (V) 8
met een knoflook kaasbroodje

TOM KHA KAI 9
onze klassieker weer terug op de kaart, met noodles, kip en bosui

SOEP VAN DE DAG 8
wisselend, vraag ernaar bij de bediening

TOSTI’S

KAAS 9,5
HAM & KAAS 10
TONIJN 11
tonijnsalade, avocado, tomaat en kaas

GEGRILDE GROENTEN (V) 11
met brie & hummus

EITJES

UITSMIJTER 9,5
ham, kaas of spek

UITSMIJTER 10
ham & kaas

UITSMIJTER CARPACCIO 14
met truffelmayonaise

UITSMIJTER ZALM 15
gerookte zalm, met avocado

KLEINE SPIJKERTJES

BROODJE 4
2 broodjes bruin of wit met ham | kaas | jam | hagelslag | Nutella of pindakaas

MINI TOSTI 6
ham | kaas

FRITES MET SNACK 9
keuze uit: frikadel | kroket | kaastengels | kipnuggets

SHARED

SPIJKERS TOREN 19 PP
selectie van diverse lunchgerechten met wit en bruin landbrood

WARME SPECIALS

FLAMMKUCHEN (V) 12
met brie, courgette, rode ui, tijm, honing, rucola en noten

KIPSATÉ 21
2 stokken, met satésaus, kroepoek, atjar en gefrituurde uitjes

SPIJKERS BURGER 19
van rund, met ui, tomaat, frites, bacon en cheddar

ASIAN CHICKEN BURGER (V) 19
met avocado, romaine sla, wakame, sojasaus, Japanse mayonaise en zoete aardappelfrites

FISH & CHIPS 19
van kabeljauw, met remouladesaus, frites en salade

BIEFSTUK 16
van de grill, op brood, met gebakken champignons en truffeljus

SANDWICHES

SMASHED AVOCADO 11
kort getoast brood, avocado, zongedroogde tomaat en een spiegeleitje

TONIJNSALADE 11
met kappertjes, cherrytomaat, rode ui en cornichons

GEROOSTERDE GROENTEN HUMMUS (V) 11
met notencrunch en balsamicostroop

CARPACCIO 13
van rund, met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, pijnboompitten en rucola

BEENHAM 11
met mosterdsaus

CLUB SPIJKERS 14
met gegrilde kip, bacon, gebakken ei, guacemole en zure room

CLUB SPIJKERS VIS 15
met tonijnsalade, gerookte zalm, gekookt eitje en limoenmayonaise

KIP BALI (V OPTIONEEL) 12,5
gewokte kippendij, met champignons, bosui en zoetzure komkommer

GEROOKTE ZALM 14,5
met avocadospread en limoenmayonaise

KROKETTEN VAN GROOTMEESTER 10 | 14
kalfs- of garnalenkroket, 2 stuks

KIP CAESAR 12,5
gegrilde kip, croutons, caesardressing en romaine sla

CHEF SPECIALS

CHEF SPECIAL VLEES 14,5
broodje carpaccio, broodje kalfskroket en een soepje

CHEF SPECIAL VIS 16
broodje gerookte zalm, broodje garnalenkroket en een soepje

CHEF SPECIAL VEGA (V) 14
broodje gegrilde groenten, broodje kaaskroket en een soepje

SALADES

SALADE GEITENKAAS (V) 18,5
zachte geitenkaas, zomerfruit, balsamicostroop en noten

SALADE CARPACCIO 19
met Parmezaanse kaas, olijven, truffelmayonaise, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en rucola

SALADE VIS 20
met 2 wisselende warme vissoorten, gerookte zalm, gamba’s en een limoendressing