SOEPEN
UIENSOEP (V) 8
met een knoflook kaasbroodje
TOM KHA KAI 9
onze klassieker weer terug op de kaart, met noodles, kip en bosui
SOEP VAN DE DAG 8
wisselend, vraag ernaar bij de bediening
TOSTI’S
KAAS 9,5
HAM & KAAS 10
TONIJN 11
tonijnsalade, avocado, tomaat en kaas
GEGRILDE GROENTEN (V) 11
met brie & hummus
EITJES
UITSMIJTER 9,5
ham, kaas of spek
UITSMIJTER 10
ham & kaas
UITSMIJTER CARPACCIO 14
met truffelmayonaise
UITSMIJTER ZALM 15
gerookte zalm, met avocado
KLEINE SPIJKERTJES
BROODJE 4
2 broodjes bruin of wit met ham | kaas | jam | hagelslag | Nutella of pindakaas
MINI TOSTI 6
ham | kaas
FRITES MET SNACK 9
keuze uit: frikadel | kroket | kaastengels | kipnuggets
SHARED
SPIJKERS TOREN 19 PP
selectie van diverse lunchgerechten met wit en bruin landbrood
WARME SPECIALS
FLAMMKUCHEN (V) 12
met brie, courgette, rode ui, tijm, honing, rucola en noten
KIPSATÉ 21
2 stokken, met satésaus, kroepoek, atjar en gefrituurde uitjes
SPIJKERS BURGER 19
van rund, met ui, tomaat, frites, bacon en cheddar
ASIAN CHICKEN BURGER (V) 19
met avocado, romaine sla, wakame, sojasaus, Japanse mayonaise en zoete aardappelfrites
FISH & CHIPS 19
van kabeljauw, met remouladesaus, frites en salade
BIEFSTUK 16
van de grill, op brood, met gebakken champignons en truffeljus
SANDWICHES
SMASHED AVOCADO 11
kort getoast brood, avocado, zongedroogde tomaat en een spiegeleitje
TONIJNSALADE 11
met kappertjes, cherrytomaat, rode ui en cornichons
GEROOSTERDE GROENTEN HUMMUS (V) 11
met notencrunch en balsamicostroop
CARPACCIO 13
van rund, met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, pijnboompitten en rucola
BEENHAM 11
met mosterdsaus
CLUB SPIJKERS 14
met gegrilde kip, bacon, gebakken ei, guacemole en zure room
CLUB SPIJKERS VIS 15
met tonijnsalade, gerookte zalm, gekookt eitje en limoenmayonaise
KIP BALI (V OPTIONEEL) 12,5
gewokte kippendij, met champignons, bosui en zoetzure komkommer
GEROOKTE ZALM 14,5
met avocadospread en limoenmayonaise
KROKETTEN VAN GROOTMEESTER 10 | 14
kalfs- of garnalenkroket, 2 stuks
KIP CAESAR 12,5
gegrilde kip, croutons, caesardressing en romaine sla
CHEF SPECIALS
CHEF SPECIAL VLEES 14,5
broodje carpaccio, broodje kalfskroket en een soepje
CHEF SPECIAL VIS 16
broodje gerookte zalm, broodje garnalenkroket en een soepje
CHEF SPECIAL VEGA (V) 14
broodje gegrilde groenten, broodje kaaskroket en een soepje
SALADES
SALADE GEITENKAAS (V) 18,5
zachte geitenkaas, zomerfruit, balsamicostroop en noten
SALADE CARPACCIO 19
met Parmezaanse kaas, olijven, truffelmayonaise, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en rucola
SALADE VIS 20
met 2 wisselende warme vissoorten, gerookte zalm, gamba’s en een limoendressing